“Левски” отново отложи редовното годишно общо събрание. По принцип "сините" акционери се събират през декември. През този футболен сезон обаче събранието бе отложено за третата десетдневка на януари.

Възможно е следващата седмица да бъде обявена дата, но едва ли ще е за този месец, а по-скоро за следващия. Забавянето е естествено, тъй като се очаква кръстопътна сбирка, пише "Труд".

Трябва да бъдат уточнени подробности и оповестени по същество договорите с "Газпром", ВТБ и за градеж на стадион "Аспарухов". Всичко изброено изисква усърдна и тежка подготовка, която не зависи само от клуба.

А и бюрокрацията от страна на държавни институции вече постави под въпрос 26 януари като ден за взривяването на сектор "А" на "Герена".

По принцип е възможно на събранието да има и рокади по "сините" акции, свързани както със строежа на арената, така и нови контракти. Тодор Батков в момента притежава 91% от акциите на клуба. Договорът с "Газпром" се очаква през март, когато трябва да влязат свежи пари в “Левски”.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ