"Левски" е на път да нанесе сериозен удар на Локомотив (Пловдив), при това е деня на сблъсъка между двата клуба. Мачът на "Лаута" е днес от 18:00 часа. "Сините" ще се опитат да отмъкнат през лятото един от основните футболисти на "смърфовете" - Диего Фераресо, информира "Меридиан Мач". Очаква се именно днес - преди или след двубоя, да се водят преговори за трансфера му на "Герена".

"Левски" от доста време проявява интерес към 21-годишния бразилски ляв защитник, но към днешната дата нещата са пред финализиране. Мениджърът на Диего - Джери Перейра, вече е в България за оформяне на договора.

"Знам за интерес от "Левски". Никога не съм казвал, че ще продавам Диего в чужбина. Сигурен съм, че самият футболист ще бъде удовлетворен от офертата на "сините". От два дни съм в България, за да водя преговори за играча. За Диего ще е по-добре да играе в "Левски", тъй като му предстои евентуално да бъде част от националния отбор. Ще видим какво ще се случи", обясни Перейра.

Договорът на Диего с Локо (Пд) е до 31 декември, като се очаква "смърфовете" да искат от "Левски" поне 100 000 евро за правата му.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ