Ръководството на "Левски" е готово да се раздели с Даниел Младенов за сумата от 200 000 евро. На този етап за футболиста конкретна оферта няма, но интерес не липсва. Става дума за клубове от германската Втора Бундеслига, които са се свързали с ръководството на "сините", за да разпитват за цената на Младенов.

Според информация на "Тема спорт" два отбора от втория ешелон на немския футбол следят изкъсо изявите на крилото от началото на сезона, а емисарите на въпросните тимове са присъствали на домакинските мачове на "Левски" от Лига Европа срещу АИК, Гент и Спортинг (Лисабон). Скаутите са харесали качествата на нападателя, който в тези три срещи отбеляза две попадения. Също така разполагат с дискове с мачове на Младенов в "А" група.

Трансфер на футболиста във Втора Бундеслига няма да е изненадващ, тъй като мениджърът му Милко Бански поддържа добри контакти с шефовете на голяма част от тимовете във второто ниво на германския футбол. "Левски" със сигурност ще се опита да продаде Дани Младенов по време на лятната пауза. Договорът на дясното крило изтича през 2013 година, но треньорското ръководство няма намерение да разчита на него другия сезон. /БЛИЦ