ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!


“Левски” се опитва да пробута нападателя Жоао Силва на “Ботев” (Пловдив). Португалецът, за когото клубът плати близо 500 000 евро миналото лято, е нежелан на „Герена".

Стремежът на „сините" да се разделят с тарана се засили и от факта, че клубът привлече Цветан Генков. Към днешна дата обаче нито един клуб не е проявил интерес към Жоао Силва, който е поставен в трансферната листа. Това накарало ръководството на “Левски” да предложи португалеца на треньора на “Ботев” Станимир Стоилов. Мъри се видя със „сините" шефове в сряда, когато Наско Сираков и Христо Йовов гледаха на живо контролата на „канарчетата" с Ружемберок (2:1 за “Ботев”).

От “Левски” били готови да пуснат без пари Жоао Силва под наем на „Колежа" и дори да го продадат на голяма загуба, като по този начин си спестят огромната му заплата.

Станимир Стоилов обаче отрязал моментално „сините" мераци. Той уточнил, че няма никакъв шанс Силва да играе в “Ботев”, защото не го харесва като футболист, а освен това заплатата му не отговаря на финансовата политика в “Ботев”, информира "Меридиан Мач".

Към днешна дата ”Левски” разполага с четирима централни нападатели - Жоао Силва, Базил де Карвальо, Цветан Генков и Сьорд Арс. „Сините" искат да продадат поне двама от тях, като африканецът е много близо до трансфер в Китай, а Арс е желан от турски и холандски отбори.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ