Изпадналият в немилост вратар на "Левски" Божидар Митрев по всяка вероятност ще продължи кариерата си в Черно море. Ръководствата на двата отбора вече са имали разговори относно трансфера на футболиста. Става дума за преотстъпване под наем в рамките на една година, пише вестник "Тема спорт".

Божката не влиза в плановете на настоящото треньорско ръководство по настояване на спортния директор Георги Иванов. След поражението от ЦСКА (1:3) на пролетния старт на шампионата Гонзо реши, че той е сред главните виновници за загубата на "Георги Аспарухов". Затова в следващите мачове мястото на Митрев зае привлеченият от Видима-Раковски Пламен Илиев. В момента той е първи избор под рамката.

Желанието на "синия" щаб е да продаде Митрев, но на този етап оферти за него липсват. Затова от "Герена" са склонни да го пуснат под наем на "Тича". На вратарския пост във варненския клуб разполагат с Илко Пиргов, който се представя изключително добре през настоящата кампания в "А" група. Договорът на стража с "моряците" обаче изтича след края на настоящия сезона и е твърде вероятно той да си потърси друг отбор. Самият Пиргов иска да продължи кариерата си в чужбина или да преподпише при по-добри условия.