Ръководството на "Левски" е предложило нов 2-годишен контракт на Владимир Гаджев. Желанието на "сините" е халфът да продължи договора си, който изтича в края на следващия сезон. Засега обаче националът все още не е дал окончателен отговор на шефовете, въпреки че те са му предложили по-добри условия, съобщава "Тема спорт".

Причината е, че Гаджев държи да продължи кариерата си в чужбина. Той нееднократно заяви, че предпочита да заиграе в по-голям клуб. Със задачата да увещае халфа да остане на "Герена" се е заел мениджърът на клуба Георги Иванов. Гонзо е обяснил на Гаджев, че държи да го има в състава си. Той е дал дума на футболиста, че при добра оферта от чужбина няма да му прави спънки за евентуален трансфер. Играчът обаче предпочитал такава клауза да залегне в бъдещия му контракт, а не само на честна дума.

От началото на сезона Гаджев впечатли със силния си и точен удар от далечно разстояние. Поради този факт кандидати за подписа му не липсват. Неговите изяви на няколко пъти през сезона бяха наблюдавани от чужди мениджъри. /БЛИЦ