Нападателят Венцислав Христов е пред трансфер в „Левски”, научи БЛИЦ. За последно българският национал тренира със Славия, но само, за да подържа форма. Бързакът е собственост на хърватския Риека. Договорът му с клуба е до 2017 г. През есента Христов риташе в албанския Шкендербеу, тръгна си оттам по взаимно съгласие.

Според наши източници той вече е провел разговори със Стойчо Стоев и Георги Иванов – Гонзо. Старши треньорът на „сините” познава отлично качествата на 27-годишния футболист и иска да бъде привлечен. Единственият проблем е трансферната сума, която ще искат от Риека за Христов.

Преди известно време юношата на Локомотив (Сф) беше на крачка от преминаване на „Герена”. Тогава обаче той се отметна от дадената на спортния директор Георги Иванов дума и предпочете възможността да рита в Лига Европа, което така и не се случи.

Преди две години Христов се размина за малко и с ЦСКА. Бившият шеф на „червените“ Александър Томов обаче не успя да извади исканите от Берое пари и той подсили украинския Металург (Донецк), но там беше със статут на твърда резерва.



"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016