Ръководството на "Левски" и Владимир Гаджев почти сигурно ще си стиснат ръцете още днес за нов договор. Полузащитникът ще удължи контракта си с още една година, с което се приключват всякакви спекулации, че ще напусне през зимата. Новината бе съобщена днес от Христо Йовов.

"С Владимир Гаджев сме в прексрасни отношения. Заявил е желанието си да поднови договора с "Левски". Днес ще седнем да се разберем, Влади ще остане поне за още една година футболист на "Левски". Ако лятото получи оферта, която е добра за клуба и устройва футболиста, няма да го спираме", каза Йовов.

"Вероятно закъсняхме малко със селекцията, но България е последна цел като дестинация за много чужденци. Добрите футболисти изчакват да затворят всички трансферни прозорци и тогава започват да се оглеждат за нашите оферти. Радвам се, че привлякохме тези играчи. Да, малко късно, но специално за Рафаел Бастос има време да се подготви. Изисква се и определен срок да бъде картотекиран, през което ще може да влезе в ритъм. Аймен Белаид получи нелепа контузия, отсъстваше десетина дни, надявам се да не окаже влияние. Валери полека-лека влиза в ритъм. Пламен Крумов е участвал в подготовката на Берое, а Павел Чмовш пристига от играещо първенство", допълни спортният директор.

На въпрос, притеснява ли се от краткосрочните договори на част от новите футболисти, Йовов заяви: "През зимата трудно се взимат добри футболисти. Надявам се тези с по-краткосрочните договори, да усетят нашето семейство и да продължат контрактите си."