"Левски" ще пробва да върне още един футболист, който бе част от състава по време на европробива през 2006 година - десния бек Живко Миланов. "Сините" вече подписаха с напусналия Черноморец Лъчезар Балтанов, както и уточниха всички подробности по договори с Валери Домовчийски и Веселин Минев.

В момента Живко Миланов е играч на руския Том. Тимът от Томск обаче изпадна от елита и ще се раздели с голяма част от скъпоплатените си чужденци. Зетят на Борислав Михайлов също предпочитал да напусне. А за никого не е тайна, че той винаги е добре дошъл на "Герена". На 15 юли юношата на "сините" ще навърши 30 години. За да му предложи конкретна оферта обаче, "Левски" ще трябва да се раздели с холандеца Дъстли Мулдер, пише "Тема спорт". Спортният директор Георги Иванов вече води преговори с агента на холандския играч. "Сините" са го уведомили, че повече нямат възможност да му плащат по 12 хиляди евро на месец и искат да прекратят отношенията си. Развръзка обаче все още няма.

Живко Миланов игра на "Герена" от сезон 2002/2003 до 2009/2010. Той записа общо 175 мача със синята фланелка, отбеляза 15 гола. Заради сърцатата си игра стигна и до капитанската лента. В началото на 2010-а Миланов беше продаден на румънския Васлуй, а през 2013-а премина в руския Том.