Първата партида от билетите, които бяха представени за феновете на „Левски”, свърши за броени часове. „Сините” поръчаха 7500 бройки, от които около 5000 бяха пуснати на касите „Георги Аспарухов”. Останалите са предоставени на фенклуба на „сините”, но все още не се продават там, а най-вероятно ще бъдат пуснати в понеделник. Само за часове обаче пропуските свършиха за сектор „В” свършиха.

На касите на стадиона на „Левски” се продаваха от 13:00 часа билети за „В” и „Г” сектор. Привържениците на „сините” окупират първо сектор „В”, тъй като асоциират трибуната зад вратата с агитката на ЦСКА. Пуснатите днес 3500 бройки за централната трибуна бяха изкупени за отрицателно време. Фенове се връщаха недоволни, защото не успяха да се запасят с ценните хартийки. Продажбата за сектор „Г” също върви добре, тъй като феновете не искат да се върнат с празни ръце, а и не са сигурни, че ще останат пропуски за тях.

Билетите са на цена от 12 лева. Утре отново ще се продават билети на касите преди домакинството със Славия, а от неделя ще се продават само в магазина на клуба на "Тодорини кукли № 47".

Очаква се най-късно в понеделник от „Левски” да поръчат още билети. Плановете са обаче те да се продават най-рано от 23-и май, което може да предизвика нова истерия сред привържениците.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015