"Левски" сдава охраната на феновете на тима, научи БЛИЦ. Привържениците от Националния клуб вече имат своя охранителна фирма и техни служители ще бъдат стюарди на мачовете и ще проверяват на входовете на стадион "Георги Аспарухов".

Фирмата на феновете вече работи, част от служителите са снабдени с коли и ще извършват дейността, която до момента извършваше друга охранителна компания. Привържениците на "Левски" обещават по-лесен достъп до съоръженията и по-добра работа от сегашната. Фирмата вече набира кандидати за охрана, като обещава всички да бъдат добре обучени и да изпълняват прилежно задълженията си.

"Парите, които ще получават момчетата, не са повече от това, което сега се плаща за охрана на мачовете", споделиха част от феновете.

"Не ощетяваме клуба или привържениците, а напротив - ще направим посещението на футболни мачове да бъде удоволствие", обещават те.

По този начин се засилва още повече влиянието на феновете на "Левски" върху самия клуб. Те ще започнат своята дейност с подновяването на двубоите в "А" група.