"Левски" се прицели в другата звезда на Черноморец Абел Анисе, след като не успя да привлече Жужу. Последният премина в турския Карабюкспор, а сега "сините" пожелаха мадагаскареца. 21-годишният нападател избяга от "Лазур" и обяви, че повече не иска да играе за "акулите".

Анисе обаче има договор с клуба от Бургас, в който е вписана клауза, че може да премине в друг отбор срещу сумата от 350 000 евро. Към момента "сините" отказват да я платят и предлагат Мариян Огнянов и Александър Башлиев плюс доплащане. Възможно е новият шеф на "Левски" Иво Тонев отново да пътува до Бургас и да се срещне с ръководството на Черноморец за преговори. Преди дни той беше край морето за договаряне на преминаването на Жужу на "Герена", но опитите му да го вземе удариха на камък.

Анисе пък от няколко дни е в София заедно с агента си Мадам Ба и се очаква до часове да бъдат проведени разговори с ръководството на "Левски".

Както е известно, ЦСКА отдавна иска Абел, но "червените" са категорични, че ще го привлекат, единствено при разтрогнат договор с Черноморец, тъй като не искат да плащат трансферна сума.