Иво Тонев и Георги Иванов-Гонзо още по-здраво се захванаха на работа и правят неистови опити да осигурят исканите от треньора Николай Костов нови попълнения. Наставникът е огорчен от случилото се със Зезиньо, на когото залагаше големи надежди. Бразилският талант обаче се оказа негоден за футбол и трябва да бъде опериран. Преди това "сините" се провалиха и с Жужу от Черноморец. Турският Карабюкспор обаче надцака "Левски" и го привлече за съжаление на Костов.

БЛИЦ разбра, че един от силно желаните от наставника е Мустафа Бангура. Той е национал на Сиера Леоне и е собственост на кипърския Аполон (Лимасол).

22-годишният Бангура може да играе и като централен нападател, но типичната му позиция е на дясното крило. През есента е взел участие в 8 мача на Аполон, в които е отбелязал 3 гола. Преди това Бангура е носил екипите още на Неа Саламина, Омония (Никозия) и АЕП (Пафос). За него обаче от Лимасол ще искат поне 400 000 евро. Сумата е доста висока за "Левски" и нищо чудно на "Герена" да предпочетат да я дадат за типичен централен нападател и така да не изпълнят и това желание на Костов.