Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Ръководството на "Левски" е набелязало вратар, който да бъде резерва на Пламен Илиев през следващия сезон. Както вече стана ясно, вторият страж на "сините" Божидар Митрев вече обяви, че напуска „Герена" след края на настоящата кампания. „Тема спорт" разбра, ча на "Герена" са харесали Иван Чворович от Миньор (Перник).

27-годишният сърбин прави силен сезон до момента и е с ключова заслуга за доброто представяне на "жълто-черните" срещу силните тимове в първенството ни. Чворович успя да запази вратата си суха на „Георги Аспарухов" при историческия успех на Миньор с 1:0 срещу "Левски". Това първенство сръбският страж записа до момента 25 двубоя за тима си в "А" група, има и 5 жълти картона.

Преди две седмици "сините" са водили неофициални разговори с ръководството на Миньор и са попитали с каква сума ще трябва да се бръкнат, за да го привлекат на "Герена". Чворович има договор с Миньор и за следващия сезон, а "Левски" не може да го вземе като свободен агент, тъй като е получил всичките си заплати и няма как да разтрогне с "жълто-черните" по вина на клуба.

За подписа му обаче "сините" ще трябва да се преборят с Лудогорец, тъй като Чворович попада в плановете на селекция и на разградския тим. Самият футболист предпочита да премине именно в този отбор, защото е наясно, че в "Левски" ще трябва да е резерва на капитана Пламен Илиев.

http://static.blitz.bg/thumbnails/640/201205/20120502.jlvtgoqbuy.jpg