ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

"Левски" продължава с усилените опити да се подсили с централен защитник, тъй като Николай Митов има остра нужда от играч на този пост. Усман Виера е поредното име, което попада в плановете на клуба от "Герена".

26-годишният централен бранител е собственост на румънския Пандури. Котдивоарецът е с доста добра физика - висок е 186 см. Визитката му също е впечатляваща, като за последните години има изиграни над 130 мача в румънския елит. През миналия сезон Виера записа 31 мача, всичките като титуляр, като се отчете и с 3 гола. Тимът му Пандури пък се бори за титлата в голяма част от сезона, но в крайна сметка отстъпи на гранда Стяуа. До дни се очаква да стане ясно дали "Левски" ще успее да го привлече в редиците си. Както е известно, "сините" вече се подсилиха с полузащитници - Кевин Бру и Рамон Лопес, и нападател - Цветан Генков.

В същото време още един чужденец отказа трансфер в "Левски". Преди дни за "Герена" се дръпна Кийс Льойкс от НАК Бреда, а сега да дойде при "сините" не е навит и Пьотър Целебан. Полякът беше препочъчан на Николай Митов от бившия капитан на "сините" Живко Миланов. Двамата бяха съотборници в румънския Васлуй. Последната оферта на българския клуб към играча е била доста примамлива - заплата в размер на 20 хиляди евро. И те обаче не са успели да накарат Целебан да склони и да подсили "Левски".

Днес от 19:00 часа избраниците на Николай Митов излизат срещу Mеталург (Донецк) в третата си контрола от лагера в Австрия.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ