ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК

"Левски" се прицели в колумбийската мечта на ЦСКА Рикардо Лаборде. Както е известно, 24-годишният атакуващ полузащитник беше силно желан от "армейците", които обаче не се споразумяха с клуба, притежаващ правата му тогава Атлетико (Уила). След това Лаборде подсили Анортозис, където е съотборник с бившия играч на "Левски" Тони Кавло.

Ръководството на бившия тим на Станимир Стоилов побърза да откаже и "Левски" с високата цена, която е заковала на играча. Кипърците са склонни да се разделят с колумбиеца срещу сумата от 2 милиона евро.

В същото време на "Герена" пак тръгна слух, че Жоао Силва няма да остане след края на полусезона. Португалският нападател все още не може да се наложи при "сините" и не е изключено пътищата му с "Левски" да се разделят. Жоао Силва бил недоволен от статута си на резерва. Бившият футболист на Евертън има само 1 попадение в "А" група до момента за 11 мача, в които се е появявал в игра. Общо Силва е престоял на терена 265 минути. Конкурентът му в атака - звездата Базил Де Карвальо, е с 13 попадения на сметката си в първенството и е лидер при реализаторите. 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА