Юношите младша възраст на "Левски" завършиха годината с победа 4:0 над Черноморец (Бургас) в 17-ия кръг на Елитната група до 17 години. "Сините" събраха 37 точки и остават на третото място, тъй като водачите Славия и Лудогорец също спечелиха мачовете си и имат по 38 точки.

Славия вчера размаза "Левски-Раковски" с 8:1. Лудогорец пък отвя Чавдар (Етрополе) с 5:0 и изостава с гол по-малко от "белите". Двата отбора не се победиха и в мача помежду им, който завърши 1:1 в Разград.

Литекс е четвърти през есента с 36 точки, след като отнесе с 4:1 Локомотив (Пловдив). Септември се смъкна на петото място с 35, тъй като завърши 1:1 при гостуването си на Спартак (Плевен). По-надолу са Черно море (Варна) и "Ботев" (Пловдив), които са на 8 точки от петата позиция, с по 27 точки. Утре завършва сезонът в тази група, като Дунав (Русе) посреща ЦСКА. И двата отбора са във втората половина на класирането.

На "Герена" Черноморец, който заради вирус в отбора, дойде с 13 човека, се държа прилично едно полувреме, в което резултатът бе 0:0. Но пет минути след началото на втората част съдията Павел Цеков отсъди дузпа за "сините", която Станислав Иванов превърна в гол за 1:0. Три минути по-късно "акулите" получиха нов удар. Стоян Русев беше изгонен от терена с два жълти картона. След това Атанас Кабов вкара два гола за 3:0, а от Черноморец Кристиян Мирославов и Бойо Попов пропуснаха да намалят. Левият бранител Емил Трендафилов оформи крайното 4:0 с опит за центриране, като топката описа странна парабола и падна под гредата.