Силният човек в "Левски" Иво Тонев информира, че в близко бъдеще ще стартират разговори за нови договори с треньора Николай Костов и испанското крило Тони Калво. Контрактите и на двамата са до лятото на тази година.

В близките дни се очаква да бъдат финализирани преговорите със Сержиньо Грийн. Холандецът разговаря с ръководството за нов договор.

"Договорът на Николай Костов изтича през лятото. Предстоят ни такива разговори. Казах му да се подготви. Той е много добър треньор, един от най-добрите треньори в България. Костов вече много добре знае къде се намира. Първото и най-важното нещо за "Левски" е да се промени начина на игра. Трябва да играем много силен футбол. Това зависи от треньорите и самите футболисти. Нашата работа беше дотук, сега трябва да им осигурим спокойствие и мотивация. Никакво отпускане и подценяване. Трябва да бъдем пределно мотивирани. Ако играем добре, ще станем шампиони. За момента не мога да кажа, че бъдещето на Костов е свързано с титла. Казах, че ни предстоят разговори с треньора. Най-важното е клубът като цяло да има много по-сериозна визия, на един професионален клуб във всяко едно отношение. Има какво да се желае. Мисля, че заедно ще успеем с всички колеги да го постигнем като цел", коментира в студиото на "Дарик" Иво Тонев.