Наставникът на "Левски" Ясен Петров определи групата, с която потегля за морето утре в 9:30 часа от Терминал 2 на аерогара "София". "Сините" ще летят до Варна, след което ще се придвижат до Каварна с автобус. В събота от 18:00 часа "Левски" трябва да играе срещу Калиакра. Както е известно, кметът Цонко Цонев заплаши да бойкотира срещата и все още не е ясно дали тя ще се състои.

Вратарят Божидар Митрев отново не попадна в групата на "сините". Този път той е отпадналият от тримата вратари. За Каварна ще отпътуват Пламен Илиев и Кирил Акалски. Извън сметките за първи път от началото на сезона изненадващо остана дясното крило Даниел Младенов. Привлеченият от Пирин играч се представя неубедително напоследък. Интересен факт е, че от началото на сезона именно Младенов е единственият футболист на "Левски", играл във всичките двубои на тима.

На неговото място в групата за Каварна попадна Александър Киров, който вече е напълно възстановен от контузията си.

Ясен Петров отново включи в разширения си състав Цветелин Тонев от юношите. Младокът бе в групата и за мача с Черноморец (1:0), но остана на пейката.

Очаквано извън състава на "сините" е Гара Дембеле, който бе наказан от Дисциплинарната комисия за 1 мач заради 5 жълти картона. /БЛИЦ

Групата на "Левски"
Вратари: Пламен Илиев, Кирил Акалски
Защитници: Дъстли Мулдер, Стефан Станчев, Веселин Минев, Сержиньо Грийн, Иво Иванов, Йордан Милиев, Марко Видович
Халфове и нападатели: Даниел Димов, Владимир Гаджев, Дарко Тасевски, Александър Александров, Мариян Огнянов, Христо Йовов, Цветелин Тонев, Александър Киров, Жанвион-Юлу Матондо, Исмаил Иса