Ръководството на "Левски" прави всичко възможно да осигури нови спонсори за клу­ба. Преди Нова година собственикът на клуба Тодор Батков на няколко пъти обявяваше, че води преговори с евентуални спомоществуватели. Засега обаче от „Гере­на" удрят на камък.

Бавно вървят и преговори­те по продължаването на контрактите с основния спонсор "Лев Инс", както u с букмейкърската къща EFBET, която през есента също нали­ваше пари на „Герена". Причи­на за това е, че "Левски" иска да получи пари за цяла година напред. А компаниите се дърпат. Сините са принудени на това, защото са притисна­ти от УЕФА да покрият задълженията си към други клубове и свои бивши футбо­листи и треньори.

Това трябваше да се случи до края на декември 2014 година. Клубът обаче получи 20-дневна отсрочка. И на 19 януари трябва да съобщи на между­народната централа успял ли е да го стори. Ако ревизията покаже, че "Левски" е неизряден платец, клубът ще се прос­ти с евролиценз за следващия сезон - тоест ще пропусне участие в евротурнирите, дори да се класира за тях. До­тогава всички на Терена" ще са на тръни.

До средата на януари сини­те очакват положителен отговор както от досегаш­ните си партньори, така и от други фирми, които ис­кат да рекламират чрез клу­ба. С намирането на спонсо­ри се е нагърбил и новият чо­век в Надзорния съвет на клу­ба Минко Герджиков.

Утре пък за първи път ще се събере новият Управите­лен съвет в клуба. На заседа­нието ще присъства и Тодор Батков. На срещата трябва да се реши с кои трима кан­дидати да бъде попълнен уп­равителният орган (в мо­мента са заети 4 от седем­те места). Възможно е в него да влязат бизнесмени, които също да дават средства.

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите