Задава се нова битка между "Левски" и ЦСКА. Този път не става въпрос за вражда на футболния терен, а извън него. След като БЛИЦ вчера първи съобщи, че Станислав Генчев е разтрогнал договора си с Литекс, ви информирахме, че не е изключено интересът на "червените" към него да бъде възобновен. През лятото ЦСКА имаше интерес към бившия национал, но тогава той предпочете да се завърне в Литекс. Сега обаче опитният халф е свободен агент и се очаква няколко клуба да спорят за подписа му.

Един от кандидатите да приюти Генчев е "Левски". Преди години той беше част от състава на "сините" - от 1998 до 2005 г. Не през целия период обаче Генчев игра на "Герена". "Левски" го пращаше под наем в Спартак (Варна), Велбъжд и Черно море, след което той премина в Литекс, игра 3 години в румънския Васлуй, а през 2011-а подсили Лудогорец и за два сезона спечели 2 шампионски титли и по веднъж Купа на България и Суперкупа.

БЛИЦ отдавна ви информира, че Ивайло Петев също е набелязал Генчев и не е изключено да го привлече в Кипър, където записва победа след победа начело на лидера АЕЛ (Лимасол).