Сектор "Б" ще бъде сринат със земята и изграден наново. Това е следващият етап от реконструкцията на стадион "Георги Аспарухов", върху който разсъждава ръководството на клуба в лицето на Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов.

До бутането на трибуната на най-верните фенове на отбора ще се стигне веднага след отварянето на Сектор "А". Очакванията са ремонтът да стартира през следващата година. В момента се работи усилено върху чисто-новия сектор, като работници инсталират ВиК и окабеляване навсякъде. Едва когато бъде сложена козирката, тогава ще могат фенове на "Левски" да седнат на трибуната.

Добрата новина е, че строежът на Сектор "Б" ще бъде и по-евтин, и с по-кратък срок за изграждане. Причината за това е липсата има музей, съблекални, конферентни зали и др. Предвиждат се единствено фен магазин и заведения за бързо хранене.

Все още не е проведен разговор със запалянковците. Но и това се очаква да стане в най-скоро време. Финансирането пък може да стане по подобие на това на Сектор "А" - приходите от билети във всеки мач да изплащат задължението към фирмата изпълнител.

Реконструкцията на "Герена" стартира на 3 февруари 2012 година. Тогава бе взривена козирката и част от от Сектор "А". Няколко месеца бяха необходими, за да се подготви теренът за новия строеж. Централната трибуна трябваше да отвори врати на 24 май 2014 година по повод 100-годишния юбилей. Но това не се случи заради забавяне на строителството, което бе породено от финансовата криза в "Левски".

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016