Ръководството на "Левски" взе мерки след заформилия се скандал и очевидната издънка на клуба със "сини" легенди, които бяха забравени за фотосесията с ретро екипи по повод 100-годишния юбилей. На нея се явиха някои от най-изявените футболисти на отбора през годините - Павел Панов, Кирил Ивков, Добромир Жечев, Стефан Павлов, Божидар Искренов, Димитър Иванков, Даниел Боримиров, Елин Топузаков, Мариан Христов и Христо Йовов.

В същото време обаче други легенди като Стефан Аладжов и Емил Спасов са се ядосали от факта, че са останали извън списъка на "оставилите следа", както бяха описани на клубния сайт участниците във фотосесията в ретро стил. Аладжата е рекордьор по мачове със синята фланелка, а в същото време сега не го канят за снимките. Да не говорим, че забравени бяха още голмайстор №1 на "Левски" за всички времена Наско Сираков и Георги Иванов-Гонзо, който най-много е разплаквал вечния съперник ЦСКА.

От "Герена" сега опитаха да се поправят, явно осъзнавайки грешката и скандалното си поведение, обявявайки, че ще дадат възможност на феновете да гласуват и именно привържениците да определят кои имена да застанат за снимките и след това да изгреят на юбилейния календар.

Анкетата ще бъде на официалната интернет страница на "Левски" и се очаква да стартира от утре. Според гласовете на „сините“ фенове единайсетте със събран най-голям вот ще бъдат поканени, за да се снимат за календара, както и в другите инициативи по повод 100-годишния юбилей.

http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/630/201311/20131127.fxepizhdlp.jpg