Носителят на Купата на България и Суперкупата Черно море излиза за трета победа от началото на сезона в "А" група. Варненци посрещат Локомотив (Пловдив) с амбицията за убедителен успех, който да ги придвижи в средата на класирането. Треньорът Никола Спасов беше много разочарован от футболистите си след загубата с 1:2 от "Ботев" (Пловдив) и вярва, че те ще изглеждат по коренно различен начин на "Тича". "Моряците" се канят да си го изкарат на "смърфовете" днес и да се реваншират пред феновете си.

Мачът Черно море - Локомотив (Пловдив) стартира в 16:15 часа и ще бъде предаван по Диема Спорт 2.

"В никакъв случай не може да се говори за някаква криза в Черно море. Просто проблемът е в главата на футболистите. Поговорихме си сериозно и те ме увериха, че подобно лежерно поведение като това на стадиона в Коматево срещу "Ботев" е в историята и няма да се повтори", коментира Спасов.

За гостите от Пловдив двубоят е шанс да се отлепят от дъното на таблицата. За момента "смърфовете" са предпоследни с едва 5 точки в актива си.

В групата на Локомотив попадна новото попълнение Стефан Велев, но той няма да е сред титулярите. Георги Вълчев ще заеме мястото в средата на терена на наказания Оливие Боне, а в предни позиции отново ще си партнират Мартин камбуров и Зоран Балдовалиев.

Вероятни състави:

Черно море: Георги Китанов, Стефан Станчев, Траян Траянов, Михаил Венков, Марк Клок, Стенио, Андреас Васев, Мехди Бурабия, Марчин Буркхард, Матиас Курьор, Живко Петков
Треньор: Никола Спасов

Локомотив (Пловдив):
Ясин Ел Харуби, Пламен Крумов, Александър Тунчев, Кирил Котев, Крум Стоянов, Димо Бакалов, Лоик Дюфо, Георги Вълчев, Димитър Велковски, Зоран Балдовалиев, Мартин Камбуров
Треньор: Христо Колев

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015