Реферът Георги Йорданов, който свири скандалния мач "Левски" - Литекс през декември, заяви че отново би дал червените картони във въпросната среща. Съдията бе "пенсиониран" принудително преди няколко дни.

"Няма безгрешни хора. Във всеки мач съдиите правим такива грешки. Трябва да се проумее, че и ние сме хора. Никой не е застрахован да сбърка.

Нямаше действие, което да налага изгонване на Веселин Минев в мача с Литекс. За червените картони съм категоричен, че и сега да свирех мача, пак щях да ги вдигна. Трябваше да дам жълт картон на Гаджев, макар че вече съм гледал много пъти ситуацията на запис, а тогава не ми изглеждаше така. Освен това вероятно и Бедоя трябваше да бъде санкциониран, след като бе замесен и при двете ситуации с изгонени играчи от Литекс", заяви Йорданов пред "Меридиан Мач".

"Щом се е стигнало да прекратяване на мача, явно и аз имам своите грешки. Да, сбъркал съм някъде, както съм бъркал и много пъти преди това. Не мисля обаче, че грешките ми са повлияли по някакъв начин на съперничеството между двата клуба. Има причини за случилото се, но аз компромиси със съвеста си никога не съм правил и в този случай е същото", допълни вече бившият съдия.

На въпрос дали изпитва страх, Йорданов отговори:
"Надявам се да не ми се случи нищо лошо. На мен и на семейството ми".

  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg