Фенове на Пирин (Благоевград) от фракцията „Пирин СС“ се срещнаха със старши треньора на отбора Йордан Самоковлийски. Поводът беше равенството 3:3 в Созопол срещу местния тим.

„Срещнахме се с треньора, за да обсъдим в един мъжки разговор състоянието на отбора. Не сме доволни от представянето на любимците ни в последните четири гостувания, когато записаха четири равенства, достигайки до тях в последните минути на мачовете“, коментира пред Е79news Константин Капчин - председател на „Пирин СС“.

„Нашето мнение е, че трябва да се „реже месо“, раковите клетки трябва да се отстраняват докато е време. Дали треньор или футболисти, ръководството на клуба трябва да вземе решение, но мерки задължително трябва да се вземат“, добави Капчин.

На срещата треньорът Йордан Самоковлийски е обяснил, че в голяма степен незадоволителните резултати на „орлетата“ при гостуванията са заради лоши терени, на които трудно се играе футбол и преобладават борбата и единоборствата. „Въпреки че няма как да не сме притеснени, че губим ценни точки при гостуванията, силно се надявам, че ще влезем в „А“ група, защото прекият ни съперник Локомотив (Горна Оряховица) го победихме на два пъти и показахме, че сме по-добри“, заключи Капчин.