Надъхващи слова се появиха във фен-страниците на "Левски" в социалните мрежи! Привържениците се готвят за началото на новия сезон в "А" група, който започва днес.

БЛИЦ публикува без редакторска намеса призива на "сините" привърженици:

"Започва новият сезон. Поредният, който всъщност приключи още преди децата да са тръгнали на училище. Заболя ни пак, няма начин. Но нека! Колкото повече обичаме, толкова повече ни боли.

"Нема да им стъпим" не е опция. Левскари сме, мамка му! Не сме на стадиона за бездарниците, които слагат ПФК пред името, нито пък заради мошениците, който слагат АД зад него. Там сме за святото между тях. За “Левски”!

За тая същата светиня, която събираше дядовците ни през тъмните години, за да могат да викнат дружно: "”Левски”, Дубчек, Свобода!" Която събира и нас от малки деца и ни научи да бъдем приятели в свят, изпълнен с предатели. Да даваме, без да получаваме. Да пеем, когато ни идва да заплачем. Да удряме, когато трябва да бягаме. Да обичаме, без да питаме...

Толкова. Всеки решава сам за себе си. Шушумигите пак ще си останат вкъщи. Ние пак ще бъдем заедно на трибуната. Колкото повече ни мачкат, толкова по-силни ставаме. Защото сме Левскари. И всеки от нас знае как се прави: обичаш, прощаваш и въпроси не задаваш!

Да бъдеш истински привърженик е чест, до която малцина са достигнали."