Феновете на "Левски" внесоха важна яснота относно кампанията със съобщенията, която стартира преди няколко дни. Идеята е набраните средства да бъдат употребени за предстоящата 100-годишнина.

Ето какво пише в страницата на Фонд Сектор Б във "Фейсбук":


Заради появилата се информация с невярно съдържание, от екипа на Фонд "100 ГОДИНИ ЛЕВСКИ" искаме да направим следното уточнение: DMS LEVSKI на 17 777 не е номер, с който събираме средства за "спасяването на Левски София", както се тиражира. С този SMS номер искаме да "спасим" единствено и само 100-годишнината. Това, като привърженици, е наш дълг. Това е нашият ден и най-дългоочакваното събитие за всеки левскар. И ние искаме да го посрещнем и отпразнуваме с достолепието и достойнството, което "синята" идея, любов, кауза и традиция на поколения българи заслужава! Със събраните средства ще финансираме събития, кампании, артикули свързани със 100-годишнината на клуба.

Призоваваме всички левскари да се включат, защото със селекция или без, със спонсори или без, с президент или без, с треньори или без, "Левски" София е неговите привърженици и тяхната любов и вярност. Ние сме тези, които винаги ще бъдем тук, сега и в подкрепа на клуба си. И докато ни има нас "Левски" ще го има вечно. Само каузата е важна, а единствената ни кауза е "Левски"!