Обединеният фенклуб на привържениците на Черноморец (Бургас) "Сините акули" организира екскурзия гостуването на Локомотив (Пд). Първата пролетна визита е в понеделник от 15.30 часа, но не на "Лаута", а в Любимец. Причината за това е наказание на "смърфовете".

Цената на екскурзията е 10 лева, а билетът за мача струва 5 лв. Всеки, който иска да подкрепи Черноморец, трябва да бъде на сборния пункт - Дома на културата на НХК, в понеделник, най-късно в 11.30 часа.

"Нека превърнем Националния празник 3 март и в наш празник, като подкрепим отбора в тази така важна среща. Искаме да призовем всички привърженици и симпатизанти на Черноморец да дойдат на мача. Никой няма да бъде върнат, а дори и да се напълнят автобуса и микробуса, ние сме в готовност да подсигурим още транспортни средства за всеки, който желае. Надяваме се, че с нашата подкрепа Черноморец ще си тръгне за Бургас с пълен комплект от точки. Хората трябва да знаят, че момента за спорта в нашия град е много деликатен и се нуждаем от всеки човек, казаха от Фенклуба на Черноморец.