Секторът за гости на стадион „Лудогорец Арена” не може да побере феновете на „Левски”, които искат да посетят двубоя между двата тима. Утре от 19:00 часа в Разград „зелени” и „сини” излизат в първи полуфинален мач за Купата на България.

Домакините предоставиха за гостуващата агитка 600 билета, но се оказа, че те са недостатъчни за всички желаещи да подкрепят любимците си.

Привържениците на „Левски” искат да окажат подкрепа на своите в мача, който може да спаси сезона. „Сините” се надяват да елиминират Лудогорец, а след това да вдигнат трофея с успех и на финала срещу Черно море или Локомотив (Пловдив). Именно важността на гостуването в Разград мобилизира ултрасите от цялата страна. От столицата тръгват няколко автобуса, други пък ще пътуват с влак, а трети самостоятелно с автомобили. Привърженици от фенклубовете във Варна и региона също ще посетят срещата.

Очакванията са фенове на „Левски” да успеят да се сдобият с билети и за другите сектори. Те вече са мобилизирали свои познати, които да се редят на касите на „Лудогорец Арена” и да им закупят пропуски извън гостуващия сектор.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015