Тръст „Синя България” и Националния клуб на привържениците на „Левски” призоваха феновете да бъдат на стадион „Георги Аспарухов” и да подкрепят момчетата на Стойчо Стоев срещу Хасково. Двата тима излизат в първи мач от четвъртфиналите на турнира за Купата на България в събота от 17:00 часа.

„Тръст „Синя България” и НКП се обръщат към привържениците на „Левски” с покана и молба да дойдат на мача с Хасково за Купата на България в събота на стадиона! Заедно можем да поставим едно ново начало за любимия ни клуб, след като сме изправени пред уникалната възможност той отново да стане собственост на всички нас.

Освен от нас като привърженици, които го подкрепят навсякъде, „Левски” вече има нужда от това да бъдем и негови добри стопани. Всеки лев от билети е жизненоважен в момента, а освен това ще можем да изпитаме насладата да бъдем заедно част от неговото възраждане, което вече започна!

Националният клуб на привърженици на „Левски” пък е приготвил специална изненада, която ще направи връзката между привърженици и отбор още по-здрава, а присъствието на мачовете на тима много по-голямо удоволствие.

Само Левски!”, пише в сайта на тръста.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015