“Левски“ и ЦСКА водят битка за нападател. Според авторитетната британска медия „Скай Спортс“ братът на звездата на Ювентус Пол Погба – Матиа, е бил предложен на двата български гранда.
 
Матиа Погба е на 24 години. От началото на сезона той играе за втородивизионния италиански Пескара. Роденият в Гвинея футболист обаче не получава много шансове за изява (изиграл е само 3 мача) и е готов да смени първенството.
 
По-големият брат на Пол Погба е заяви, че е готов да играе в българския шампионат. Реално негов трансфер в „Левски“ е много труден за осъществяване, тъй като „сините“ за момента не разполагат с пари за трансфери. Подобно е положението при „червените“, които първо ще трябва да продадат футболисти, за да си позволят да купят футболист, който не е свободен агент.
 
И двата столични гранда имат нужда от централен нападател. „Левски“ почти през цялата есен игра без изявен футболист на този пост. ЦСКА пък най-вероятно ще се раздели със Серджиу Буш и заради това не е изключено да се подсили с острие при продажба на румънеца.
 
Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите