Манчестър Юнайтед, Челси и Арсенал следят 18-годишния полузащитник на Локомотив (Пловдив) Ненад Лукич, съобщава "Сън".

Таблоидът обаче не посочва абсолютно нищо повече за тази новина, която е публикувана със заглавие "Гиганти от Висшата лига следят талантливия тийнейджър". Целият текст се състои в изречението по-горе и не се посочват каквито и да било детайли по темата.

Единствено в текст под снимка "Сън" пише, че мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е един от хората, които са впечатлени от Ненад Лукич.

Сръбският халф е роден на 2 септември 1992 година. Лукич дойде в Локо (Пд) през февруари и подписа договор за 3,5 години със "смърфовете". Талантът е продукт на Партизан и е юношески национал на Сърбия в отбора до 19 години, като преди това е играл и в селекцията до 17 г. През май Лукич направи фурор в елитния кръг на квалификациите за Европейското за юноши до 19 години, състояли се в Норвегия. Играчът на Локо (Пд) вкара 6 гола в 3 мача и класира Сърбия на форума, който стартира по-късно този месец в Румъния. Явно блестящото му представяне на норвежка земя е впечатлило не само Арсен Венгер, а и колегите му от Манчестър Юнайтед и Челси.

БЛИЦ припомня, че Лукич направи официалния си дебют в "А" група в срещата на Локо (Пд) с "Левски" на 14 май, загубена с 2:3 на "Лаута". Малко преди края на двубоя сръбският халф замени Базил Де Карвальо. След това Лукич влиза на смяна и в мачовете с Академик (2:1) и ЦСКА (4:1). /БЛИЦ

2_6.jpg

снимка plovdiv24.bg