ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Фенклубът на "Левски" - "София-Запад" ще заведе дело срещу Волен Сидеров. Това съобщи пред БЛИЦ председателят на "синьото" сдружение Антон Калчев. Както е известно,партия "Атака" и нейният лидер изпратиха сигнал до МВР за готвени кървави сблъсъци  и обвини “София – Запад”, че прибира пари, за да създава безредици.

“Волен Сидеров си търси трибуна. Иска постоянно да е в устата на хората, да му се обръща внимание. Този човек е луд! Не знам защо за пореден път ние сме на топа на устата на някой. Искам ясно и точно да кажа, че по всякакъв начин се стараем никой от нашия фенклуб да не присъства на протестите. Защото след случилото се през 2009 и началото на протестите за сметките, все нас ни обвиняват за всичко. Не можем да си изразим спокойно позицията, не можем да отидем на улицата, защото веднага някой подхвърля, че сме платени. Момчетата от фен-клуба усещат как са нещата и се притесняват да се присъединят към хилядите недоволни, тъй като хората ги сочат с пръст и ги обвиняват. Ние също искаме по-добър живот. Но няма да излезем на протестите, за да избегнем провокации и спекулации”, заяви Антон Калчев пред БЛИЦ.

“Съжалявам, че много хора повярваха във Волен, който постоянно показваше колко държи на българското и какъв патриот е, а накрая се оказа нещо съвсем друго. Той използва патриотизма за лични цели. Имаме намерение да съдим Сидеров за думите му и за писмата, които е пращал до МВР. Ние сами трябва да отстраним този човек и да решим съдбата си”, допълни шефът на “Левски София – Запад”.

“Познаваме няколко от момчетата, които пазят Сидеров пред централата му. Това са онези розовите от “Офанзива” (б.р. - фенове на ЦСКА) и разни други прошляци, които се продават за 5 лева и една супа. Не знам, може би именно те настройват Сидеров срещу нас. Търсят провокация, гледат как да ни нападнат”, завърши Калчев.

Той заяви, че до няколко години феновете на “Левски” ще бъдат основен фактор в държавата. Ще бранят позициите на хората и техният глас ще бъде чут... “Засега обаче предпочитаме да си стоим кротко и да наблюдаваме какво се случва, като по този начин ще избегнем обвинения, като тези на Сидеров”, завърши Калчев.