Мароканецът Юсуф Рабех, който бе спипан тази сутрин да шофира мъртво пиян, бил изпаднал в голяма депресия. Талантливият защитник напоследък прекалявал с алкохола. Почти всяка вечер той обикалял заведенията в Студентски град в компанията на още трима свои приятели, единият от които бил негов сънародник. Към тях били прикрепени и две момичета.
Казват, че Рабех доста се затворил в себе си. Единствено чашката го развеселявала, но понякога и натъжавала. Веднъж той признал пред единия от аверите си, че му идва да сложи край на живота си заради някакъв грях. Юсуф обаче не искал да изпада в подробности и не разкрил в какво точно е прегрешил. Отделно мароканецът се оплаквал, че не издържа повече в Левски и желае час по-скоро да заиграе в чужбина. Той обаче не щял и да чуе за руското първенство. Предпочитал да премине във френски тим или в някой друг западноевропейски клуб.
Във вторник вечерта Рабех е бил забелязан да излиза от заведение, намиращо се близо до зала “Христо Ботев”.
“Аз бях по това време отвън. Познах Рабех, защото се интересувам от футбол, а и често съм го засичал в Студентски град. Юсуф хлипаше и говореше по телефона с някого на арабски. Личеше си, че е пил. После тръгна по посока блок №57”, разкри източник на БЛИЦ.
Междувременно се разбра, че заради поредната си изцепка зад волана Рабех го грози влизане в затвора за 3 години./БЛИЦ