Мароканският защитник на Левски Юсеф Рабех отново създава проблеми на спортно-техническия щаб. Този път не става за издънка на бранителя, а за това, че спазва характерни за мюсюлманите пости, свързани с Рамазана.

“Бензукан, Рабех и Тиберканин доста ни притесняват, защото не ядат по цял ден. От сутрин до вечер дори и вода не пият и по този начин се обезводняват, след като навън е такава жега. На вчерашния мач със Славия в последните 30 минути приключиха, все едно не бяха на терена”, каза спортният директор на Левски Георги Иванов в предаването “Спорт мания” на Канал 3.

“На Рабех дори му призля след края на мача, беше легнал на една касетка и не може да се оправи, просто защото не е пил вода, а жегата го мори”, допълни Гонзо.

„Не ме интересуват другите отбори. Ние си имаме достатъчно добри футболисти. Може да вземем през зимата някои играчи, които сме набелязали и ще гледаме поне няколко пъти. Някои наши футболисти ги искаха в чужбина под наем за по 150 хиляди евро. Това са смешни суми за национални състезатели. Става въпрос за Миланов и Георги Сърмов. От друга страна, отборите в България искат огромни суми за футболистите, които искаме. Това не е нормално”, завърши шефът./БЛИЦ