Защитникът на Левски Юсеф Рабех е пред трансфер в Дубай. Мароканецът е поставен по негово желание в трансферната листа на "сините", но до момента за него няма нито една официална оферта в клуба.

Бранителят, който получи по-голяма почивка от ръководството и ще започне тренировки на „Герена" на 10 януари, си е намерил сам нов отбор, информира "Меридиан Мач". Той в момента е в Дубай, където е разговарял с ръководството на местен клуб. Рабех е информирал за това шефовете на Левски и е получил разрешение да преговаря с арабите.

След разговорите мароканецът обяснил на спортния директор на "сините" Георги Иванов-Гонзо, че е постигнал договорка с тима от емирствата. Рабех не дал повече подробности, като обяснил, че ще каже повече, когато се върне в България.

За да се стигне до трансфер на мароканеца в Дубай обаче, "сините" първо трябва да се съгласят с парите, които арабите ще им предложат за защитника. Преди година Левски искаше близо 2 000 000 евро за бранителя, но след многобройните му пиянски издънки цената му е паднала доста.

Възможно е Рабех да се е договорил с тима от ОАЕ Дубай Кълчър спорт клуб. Там преди няколко месеца Левски преотстъпи сънародника му Рашид Тиберканин. /БЛИЦ