Българският национал Радослав Кирилов сподели очакванията си за предстоящия мач на "лъвовете" със Северна Ирландия в Лигата на нациите. Той вярва, че нашият тим може да си тръгне от Белфаст с трите точки.

"Настроението е перфектно, може би не направихме най-добрия си мач онзи ден (срещу Люксембург - б.р.), но все пак успяхме да сме солидни, не допуснахме голове. Ако успеем да подобрим нещата в офанзивната част на играта, мисля, че можем да направим добри неща. Готови сме за по-твърди мачове. И трите досега бяха горе-долу такива, но трябва да подобрим нещата в офанзивен план", сподели Кирилов непосредствено преди заминаването на националите за Белфаст.

Утре имаме всички шансове да се поздравим с победа и ако го направим, ще си увеличим доста шансовете за първото място. Трябва да се стремим да победим. Разбира се, че мачът ще бъде тежък, но имаме всички шансове.

Мачът ще бъде физически, трябва да отговорим на тяхната динамика. Ще има много изритани топки, може да не се получи най-красивия мач за гледане, както и тези досега, но трябва да сме готови за тези срещи. И до момента показахме, че сме готови, надявам се да продължим така.

Серията без загуби показва, че отборът е стабилен в дефанзивен план, но на тази основа трябва да надградим и да покажем по-добри игри в атакуващата фаза на играта и по-скоро в реализирането на голове. Защото имаше мачове, в които създавахме ситуации, но просто не успяхме да ги реализираме. Ако успеем да го направим, отборът ще покаже още по-голямо израстване", каза още Кирилов.