Легендата на ЦСКА Ради Здравков предложи акция сред феновете на клуба, която да помогне за оздравяването. Неговата идея е привържениците активно да участват и всеки месец да заделят средства за оздравяването на "червените".

„Има една неяснота. Не се знае какво ще се прави, никой не е казал. Излизат три варианта по медиите – сливане, оздравяване и създаване на нов клуб. Тази неяснота създава едно разделение между всички. Има хора, които се опасяват, че тази богата история ще изчезне. Аз съм от тези хора”, каза Здравков пред "Дарик Радио".

„За мен това е оздравяването. Има начини и форми. Може утопично да звучи, но защо не се поеме акция всички фенове всеки месец да отделят по 10 лева за ЦСКА. Но да се намери начин как да се внасят тези пари и да се знае къде отиват тези 10 лева. Това с акциите се провали, защото хората нямаха доверие към Томов. Това са фактите“, продължи легендата на "червените".

„Не мисля, че БФС е толкова виновен, а хората, които последните години управляваха клуба. Имам предвид последните две години, без да включвам тази”, каза още Здравков.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!