Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че е научил от медиите за аржентински специалист, който според испанските медии ще работи в клуба.

“Ако дойде Армандо Марадона, може да работя с него. На него ще съм му помощник. Не знам за тази ситуация, днес чух от медиите. Никой не ми е казал нищо”, коментира Радуканов.

Той взе и отношение по повод чилийския футболист Николас Медина, който мина медицински прегледи и от няколко дни е в Турция. В следващите 1-2 месеца нападателят ще се възстановява, като има вариант да играе като преотстъпен в Академик (София), за да бъде наблюдаван от ЦСКА. “В моя отбор няма чилийски футболист. Аз отговарям за ЦСКА, Академик прави отделна селекция”, заяви треньорът на “червените”.

“Показахме добра игра срещу Гурник, добро движение по терена. ЦСКА е на ниво, на което трябва да бъде, всичко върви по план. Остава ни сериозен мач срещу Васлуй, ще играят по-малко хора. Готвим се за първия кръг. Платини и Шеридън са контузени, това са ни вариантите в атака, които днес видяхте – Делев и Костов. Младите показват израстване, те са бъдещето”, допълни още наставникът.

“Има шанс Платини да играе в последния мач. Мисля, че той и Шеридън ще бъдат готови до мача с “Левски”. Шеридън вече тренира с топка, ще бъде готов до 3-4 дни”, завърши Радуканов./БЛИЦ