Наставникът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов коментира загубата на "орлетата" с 0:2 от шампиона Лудогорец. Специалистът прие философски поражението и призна превъзходството на тима от Разград.

"Поздравявам Лудогорец, класен отбор с класни футболисти. Опитахме да се противопоставим, разликата в класите е огромна, няма какво да се лъжем. Доволен съм от моите футболисти - това, което могат, го дават цял полусезон. Нелеп гол, вкараха ни през стената, не ми го побира акълът. Иначе всичко вървеше идеално. Казах им на почивката - няма как да станем атакуващ отбор и да смачкаме Лудогорец. За съжаление днес не става дума за късмет, а за наша грешка", сподели Радуканов.

"Настроението падна след 0:2. Имахме настроение, но когато губим е нормално да не изглеждаме щастливи. Имаше негативно тичане. Моите футболистите са си най-добрите, но засега класата им е далеч от тази на Лудогорец. Вместо да развием отбора, се получи така, че до последно ще се борим да не изпаднем".

"Дължат се доста суми, не ми е приятно да говоря по този въпрос. Сигурен съм, че ръководството се опитва да ги изчисти, но се получава вакуум, когато не се получават премии и заплати. Когато се работи така, не може да се извлича максимумът. Хубаво ще е да се плати, затова при нас не искат да идват и футболисти. Сложна е ситуацията, и в съблекалнята им казах, на 8 януари се събираме, който реши да поеме по друг път, ние не можем да се сърдим. Дано тогава да има по-положително развитие. Иначе ще е трудно да се работи."

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗOН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018