Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов се надява футболистите му да не подценят Калиакра, а да подходят максимално концентрирано и да запишат поредната си победа. Мачът от 25-ия кръг на "А" група е утре от 18:00 часа в Каварна.

"Калиакра се бори да не изпадне от "А" група. Очаквам да скочат на 120%. Не защото треньорът им е от "Левски", а защото искат да останат в групата. Ще преценим утре преди мача кой ще играе. Имаме група от 20 души", каза Радуканов на аерогара "София" на заминаване към морето.

"Отиваме да си изиграем поредния мач от първенството, в който търсим успех. Повтарям всяка седмица, че не бива да има подценяване. Трябва да се подхожда максимално мотивирано, независимо дали играем срещу отбори от първата половина или втората на таблицата. Ако отиваме на разходка в Каварна, ще ни изненадат неприятно", добави треньорът на ЦСКА.

"В последните мачове играем с желание и хъс. Извличаме си поуки от всеки двубой – положителните, отрицателните неща. Имаме още много работа. Надявам се да спечелим всички мачове, въпреки че няма отбор в света, който да побеждава постоянно", продължи Радуканов.

"Не съм подписал нов договор. Контрактът ми е до 30 юни, водим разговори с шефовете. Надявам се, че всичко ще е наред. Важното е шефовете и феновете да са доволни, както и отборът да върви", завърши спецът. /БЛИЦ