Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов изрази задоволство след победата над Рот-Вайс Есен с 2:0 в контрола. Това е трети пореден успех за “червените” на лагера в Холандия.

“Изиграхме два мача за два дни и се наложи да сменим доста хора. Доволен съм от това, че когато останахме с 10 човека, на футболистите им се наложи доста да потичат. Ако стана пророк, ще ги вадя предварително от терена, за да не получават червени картони (б.р. - говори за изгонването на Грегъри Нелсън). Може и в първенството да се получи да останем в намален състав. Важното е, че трябва да стъпваме здраво. Каквото ти предложи противника, така и ти трябва да играеш, няма място за отстъпване”, заяви Радуканов.

“Иван Бандаловски има леки болки и затова ще почива. Маркиньос е с леко разтежение и се надявам, че в сряда ще бъде готов. Имаме още два мача през седмицата, организирахме и още един мач в неделя срещу петодивизионен холандски тим. След това се готвим за мача за суперкупата и за първенството”, допълни наставникът.

“Джони Кабрера засега остава при нас. Може би ще бъде на проби до края на лагера ни в Холандия”, завърши Радуканов./БЛИЦ