Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов се пошегува и каза, че селекцията в отбора се прави от... Бай Добри - домакина. Наставникът на "червените" се засегна от зададен му въпрос дали той реди трансферите. Както е известно, днес се появи информация, че "армейците" правят опити да привлекат Еду Гаспар, играл в Арсенал и Валенсия.

"Нормално е да се появяват такива информации. Футболисти от цял свят искат да играят в ЦСКА. Гледаме много играчи от България и чужбина, но засега няма нищо конкретно. При нас играят бразилци, италианци, холандци. ЦСКА е марка в Европа. На този етап нито един футболист не е продаден и няма нов. Ако има нещо официално, ще го съобщим", коментира Радуканов, а след запитване кой отговаря за селекцията, треньорът на "армейците" отговори шеговито: "Бай Добри домакина отговаря".

"Нито следим Еду Гаспар, нито сме влизали в контакт с него - аз или някой от ръководството", добави треньорът на ЦСКА.

Наставникът каза, че ще има промени в състава за утрешния мач с Пирин. Срещата от 28-ия кръг на "А" група е от 18:00 часа на "Армията".

"Групата ще е от 20 човека. Утре ще преценим кои ще играят. Ще има промени. Още преди старта на пролетния полусезон казах, че Пирин ще е изненадата на първенството. За мен е изключително приятно да се изправя срещу тях. През 1994 година изкарах един изключителен полусезон в Пирин, когато играхме финал за Купата срещу "Левски". Имам само приятни спомени от Благоевград", каза Радуканов.

"Утре играем за победа. ЦСКА винаги се нуждае от трите точки. Имаме много варианти за състава. Тези мачове до края на сезона не са важни за бъдещето на някои играчи, тъй като знаем за техните качества и те са ги демонстрирали до момента", добави наставникът на ЦСКА. /БЛИЦ