Милен Радуканов коментира победата с 1:0 срещу “Ботев” (Пловдив).

“Победата означава един ден спокойствие, имаше голямо напрежение. Играехме срещу най-добрия отбор в България, както всички коментират, е, победихме най-добрия отбор в България. Значи не сме чак толкова лоши“, заяви Радуканов.

На въпрос, влияе ли върху отбора липсата на публика, наставникът отговори: “Разбира се, че ни влияе, не е приятно да се играе без публика. Лесно е да се подкрепя, когато отборът върви и всичко е наред. Трудно е в такива моменти. Ние сме тук и работим за ЦСКА, в хубави моменти е лесно за всички. Имах разговор с президента, който ми каза, че ако е доволен, ще съм тук. Той решава. Мисля, че имаме сили да работим. Нямам ултиматум дали ЦСКА ще се класира или не за Европа. Решава Борисов.”

“В много добри отношения съм с Мишел Платини. Треньорски контузии няма. Тук въпросът е да покажеш мъжество и професионализъм към отбора, който ти плаща заплатата. Днес направихме три принудителни смени. И Присо е зле, и Венци Василев също. Делев е зле, стисна зъби, а трябваше да го сменя на полувремето. Марсиньо също не е водил нормална подготовка. Ще видим срещу Монтана кои ще играят. Надявам се да ги възстановим за мача във вторник”, завърши Радуканов./БЛИЦ