Старши треньорът на Славия Милен Радуканов изрази задоволството си от представянето на своя отбор в мача срещу Пирин (ГД) и най-вече от победата с 2:0. 

"Целта ни е да борим с водещите отбори в България. Важна победа беше тази. 16 победи и 15 загуби, всеки резултат е важен, играха добре, раздадоха се, заяви спецът от Видин. - Искам да благодаря на Венци Стефанов, че ни изтърпя до сега, ние сме екип от хора, които работим и даваме максимума от себе си. Дано всички занапред да имаме по-добри дни. Славия се събира отново на 9 юни.

Сега разпускаме футболистите, на 9 юни почваме лагер, за Словения има вариант за лагер в чужбина. Що се отнася до селекцията...Зависи от много неща, вече сме се разбрали с двама, още двама от България и гледаме чужди футболисти.

Относно изминалият вече сезон и целите през следващия... Имаше и силни мачове - срещу "Левски", ЦСКА, срещу отборите от първата седмица, но после липсата на точки си оказа тежката дума. Смятаме, че Славия трябва да играе и изглежда по-добре. Целта ни е да борим с водещите отбори в България. Още от началото трябва да сме агресивни.”