Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов бе на церемонията по награждаване на млади таланти, организирана от Асоциацията на българските футболисти. Наставникът потвърди, че ще води “червените” до декември, след което ще се решава за бъдещето му.

” Разговарях с шефовете и те ми казаха, че оставам до средата на декември. След това ще се решава, дали ще се търси именит специалист или някакъв друг вариант. За Лига Европа използваме лиценза на Сашо Борисов. В “А” група мога да водя отбора с моя лиценз”, каза Милен Радуканов.”

“Използвам присъствието на журналистите, за да направя уточнение за прословутите условия, които са ми поставили от ръководството. Какво означава да ми поставят условия? Най-важното е да побеждаваме и отборът да играе колкото се може по-добре. Аз много добре знам какво се иска в ЦСКА. Говорих с шефовете, казаха ми да направим всичко по усилията си, за да съберем максимален брой точки. Така се обърнаха нещата, че сме на 6 точки от Левски. Не искам да ги коментирам, сигурно са в криза. Бихме в два поредни мача, ако го направим и в следващите три, разликата може да се стопи още”, допълни още наставникът.

“Да, Йордан Минев е глобен. Така е за всеки играч на клуба, който си позволи реплики срещу съотборници, фенове и треньори”, завърши Радуканов./БЛИЦ