Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов говори пред журналисти преди финала за купата на България. Двубоят е на 25 май (сряда) от 19:00 часа на Националния стадион “Васил Левски”.

“Готвим се нормално, като преди всеки един мач. Няма нищо по-специално, нищо че това е финал за Купата на България. До този момент смятам, че всичко е наред и искам да кажа, че последните два мача (2:2 с Пирин и 1:4 от Локо Пловдив) не са показател за играта на ЦСКА. Всеки един от футболистите трябва да си е извадил поука, че мачовете не се печелят просто така, а трябва да се раздадеш, за да постигнеш нещо на терена. При никакви обстоятелства това не означава, че ЦСКА разполага с 11-12 качествени играчи, а всичко останало е пълнеж. Имаме 25 равностойни футболисти. Във всеки един момент всеки от тях може да заеме мястото на другия”, каза Радуканов.

“Купата на България е важна за нас не само, защото е трофей, а и защото ще ни даде един месец почивка повече. Със сигурност е по-добре да се включиш възможно най-късно в Лига Европа. Дори и да не спечелим Купата, сезонът за нас няма да е провален, защото, когато аз и моят екип дойдохме тук, отборът бе в края на класирането, а сега вече има осигурено място в Лига Европа и ще играе финал за Купата. Нека изчакаме утрешния мач, после ще правим анализ и оценка“, добави наставникът./БЛИЦ