Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов за пореден път заяви, че неговите футболисти са страхотен колектив. Младият специалист говори преди заминаването за Стара Загора за утрешния мач с Берое от 16,30 часа.

Основната тема на изказването му бе ситуацията със Янис Зику, който бе резерва при победата над Локо (Пд) с 3:0 в понеделник. „Искахме точно такъв колектив. Хубаво е да има конкуренция и всеки да си чака шанса. И в Барселона, и в Реал Мадрид големите звезди чакат шанса си. Моите футболисти го разбират и това ме радва”, бяха първите думи на Радуканов.

По повод гостуването на Берое той добави: „Всички отбори се хвърлят срещу ЦСКА, което е напълно нормално. Важното е ние как ще подходим към мача. Те си готвят техните цели, ние нашите. Няма да коментирам дали трябваше да бъде отнето домакинството на Берое, както и не коментирам съдийството. Имам 19 човека в групата, утре ще видите кои ще играят”.

“Премиите бяха обсъдени между футболистите и ръководството. Съгласихме се с това. Надявам се тази практика да доведе до успешен край. Надявам се да положим основите на нещо ново и успешно”, коментира треньорът новата политика на клуба, според която премии ще се взимат само при успех в края на сезона.

Специалистът бе запитан дали би искал да води националния отбор и отговори: „Както се казва всяко нещо с времето си. Всеки има свои планове и мечти”./БЛИЦ