Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов направи обръщение към футболната общественост чрез официалния сайт на клуба. Наставникът коментира някои актуални теми в отбора и обеща шампионска титла на феновете.

Ето написаното от Милен Радуканов в сайта на ЦСКА:
Спортно-техническото ръководство на ЦСКА изразява искреното си удивление от някои “информации” в български печатни и онлайн медии. Отчитаме, че с тънкото си чувство за хумор те успяват допълнително да разведрят работната обстановка на подготвителния ни лагер в дъждовна Холандия. След като от въпросните дописки научихме, че Спас Делев е влязъл в схватка с треньора Милен Радуканов, а преди това силите си на своеобразния боксов ринг са премерили Маркиньос и Костадин Стоянов, в тима вече приемаме залози кой ще е следващият изкуствено създаден “дуел”.

Уважаеми армейци, отборът на ЦСКА се радва на завидно спокойствие и прекрасна атмосфера. Ние, които сме част от него, отдавна сме разбрали, че и когато побеждаваме, и когато губим го правим заедно. Публикуването на неистини ни мотивира допълнително, защото сме свикнали, но открито се борим с некоректността в България.

Уверени сме, че сме на прав път, който ще ни изведе до крайната цел – Шампионската титла на страната. Всичко останало, което се различава от случващото се тук в Холандия е плод на нечие творческо безсилие и злонамерена пропаганда.

Милен Радуканов
Главен мениджър на ЦСКА